• ✓ Duurzame producten
  • ✓ Weerbestendig materiaal
  • ✓ Gespecialiseerd in renoveren & isoleren

Voor de gevelisolatie bij nieuwbouw moet u bij Isoklinker Nederland uit Reeuwijk, in de buurt van Gouda, zijn. Wij zijn in Nederland al ruim 15 jaar de exclusieve importeur van Thermosteen en helpen u graag bij het isoleren van bijvoorbeeld uw nieuwbouw. Door onze samenwerking met de producent Isoklinker GmbH uit Duitsland en diverse opdrachtgevers uit Nederland kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Als u de gevelisolatie aan ons overlaat, weet u zeker dat het isoleren van uw nieuwbouw in Gouda of omgeving goed gebeurt.

Een betrouwbare partner voor gevelisolatie voor nieuwbouw

Bent u bezig met nieuwbouw en zoekt u nog een betrouwbare partner die de gevelisolatie voor u kan verzorgen? Zoek dan niet verder en laat Isoklinker Nederland u helpen! Voor het isoleren van uw nieuwbouw maken we gebruik van het Thermosteensysteem. Dat systeem voor gevelisolatie maakt voordelige en duurzame isolatie mogelijk bij zowel nieuwbouw als bestaande bouw, renovatie en houtskeletbouw. Thermosteen is een systeem waarin isolatie en stenen samen zijn geïntegreerd. Door het gebruik van pur-isolatieschuim en keramische stenen zien de steenstrips er altijd mooi uit. Door het lichte gewicht van het systeem kunnen de elementen eenvoudig en snel met schroeven of schroefpluggen direct op de ondergrond worden bevestigd. Zodoende is een aanpassing van de fundering doorgaans niet nodig.

Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden

Thermosteen is ideaal voor het isoleren van nieuwbouw, maar is ook te gebruiken voor diverse andere toepassingen. Wilt u meer weten over onze gevelisolatie voor nieuwbouw? Bijvoorbeeld gevelbekleding met steenstrips? Of heeft u specifieke vragen over onze werkwijze voor het isoleren van nieuwbouw? Neem in beide gevallen zeker contact met ons op door te bellen naar 0182 204 783. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.