• ✓ Duurzame producten
  • ✓ Weerbestendig materiaal
  • ✓ Gespecialiseerd in renoveren & isoleren

Voor gevelbekleding met steenstrips kunt u het beste terecht bij Isoklinker Nederland uit Reeuwijk, in de buurt van Gouda. Ons bedrijf is al sinds 1999 dé importeur van Thermosteen en wij richten ons met name op woningbouwverenigingen en particulieren. Dankzij onze buitengevelisolatie met steenstrips, is uw pand snel goed geïsoleerd en heeft uw pand ook meteen een mooie, authentieke uitstraling. Heeft u interesse in gevelbekleding met steenstrips? Ontdek dan vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen!

Neem contact met ons op!

De voordelen van onze gevelbekleding met steenstrips voor uw pand

Omdat de stookkosten de laatste jaren wat zijn opgelopen, wilt u uw huis waarschijnlijk beter isoleren. Dat is ook meer dan logisch! Wilt u uw huis goed laten isoleren? Onze gevelbekleding met steenstrips is dan zeker een goede keuze. De voordelen van onze gevelbekleding met steenstrip zijn namelijk:

  • De buitenwanden worden beschermd tegen weersinvloeden als regen en wind, maar ook tegen omgevingsfactoren zoals lawaai.
  • In de winter blijft de warmte binnen en in de zomer blijft het juist lekker koel.
  • De buitenwand is dampdoorlatend, wat vochtproblemen in huis voorkomt.
  • De buitengevelisolatie met onze steenstrips gaat lang mee, waardoor het een duurzame keuze is voor uw pand.

Reken op flinke kostenbesparing en een stijlvolle look

Het hoge warmte-isolerende vermogen van Thermosteen zorgt ervoor dat u aanzienlijk bespaart op uw stookkosten. Een bijkomend voordeel is dat u zo ook minder energie verbruikt en dus een steentje bijdraagt aan een beter milieu. Onze buitengevelisolatie is een duurzame keuze en de gevelbekleding met steenstrips is bovendien zeer stijlvol voor uw pand. Meer kunt u toch niet wensen?

Vraag ons gerust om meer informatie

Bent u benieuwd geworden naar de diensten die wij aanbieden? Informeer dan zeker eens naar meer informatie! Wij geven u graag antwoord op al uw vragen. Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden van onze gevelbekleding en buitengevelisolatie met steenstrips voor uw pand, kunt u ons altijd even bellen op 0182 204 783. Als u graag voorbeelden van ons werk wilt zien, verwijzen wij u naar onze referenties. Schakel ons vandaag nog in voor hulp bij gevelbekleding of buitengevelisolatie of een van onze andere diensten!