• ✓ Duurzame producten
  • ✓ Weerbestendig materiaal
  • ✓ Gespecialiseerd in renoveren & isoleren

Lichtgewicht gevelbekleding schaft u aan bij de professionals van Isoklinker Nederland uit Reeuwijk, nabij Gouda. Wij maken sinds 1999 gebruik van het duurzame gevelisolatiesysteem Thermosteen. Samen met de producent Isoklinker GmbH uit Duitsland en diverse Nederlandse opdrachtgevers gebruiken wij dit unieke product bij de realisatie van renovatie- en nieuwbouwprojecten. Het Thermosteensysteem combineert een isolatie van hoogwaardige kwaliteit met een lichtgewicht gevelbekleding die er uitstekend uitziet.

Neem contact met ons op!

Wij combineren lichtgewicht gevelbekleding met maximale isolatie voor uw pand

De lichtgewicht gevelbekleding leveren wij voornamelijk aan woningbouwverenigingen, pensioenfondsen, architecten en andere eigenaren van onroerend goed. De toepassingsmogelijkheden van het Thermosteensysteem zijn bijzonder divers. Ook uw pand kunnen we met Thermosteen van isolatie voorzien. De gevelbekleding is licht van gewicht doordat er gebruik wordt gemaakt van rondom gebakken keramische stenen met een dikte van slechts 17 mm. Met behulp van pur-isolatieschuim vormen de stenen één grote plaat. De lichtgewicht gevelbekleding heeft de authentieke en traditionele uitstraling van een stenen gevel. Doordat het systeem licht van gewicht is, kunnen de elementen vaak met schroeven of schroefpluggen direct op de ondergrond bevestigd worden. Zodoende is het aanpassen van de fundering in de meeste gevallen niet nodig.

Neem voor meer informatie contact op

Thermosteen is een systeem van maximale isolatie en lichtgewicht gevelbekleding wat wordt gedistribueerd vanuit Reeuwijk. Bij Isoklinker Nederland weten we precies hoe we dat systeem bij u kunnen monteren. Bel voor meer informatie over onze diensten en onze producten, bijvoorbeeld vaste platen, naar 0182 204 783. Om inzicht te krijgen in wat wij precies doen, kunt u onze referenties bekijken.