• ✓ Duurzame producten
  • ✓ Weerbestendig materiaal
  • ✓ Gespecialiseerd in renoveren & isoleren

Isoklinker Nederland uit Reeuwijk, nabij Gouda, is een bedrijf dat u perfect van dienst kunt zijn als u een bestaande muur of meerdere muren wilt isoleren in uw woning. Wanneer u dit wenst, kunnen wij dit voor u doen door middel van het duurzame gevelisolatiesysteem Thermosteen. Dat systeem is zowel te gebruiken bij bestaande bouw als nieuwbouw en houtskeletbouw. Samen met de Duitse producent Isoklinker GmbH hebben wij Thermosteen in 1999 geïntroduceerd in Nederland. Inmiddels gebruiken wij het systeem al meer dan 15 jaar met succes voor diverse toepassingen. Zo kunnen wij er bijvoorbeeld ook uw bestaande woning goed mee isoleren. Ontdek vandaag nog wat ons bedrijf voor u kunt betekenen!

Neem contact met ons op!

Een bestaande muur of woning laat u isoleren door ons bedrijf

Isoklinker Nederland helpt u graag bij het isoleren van een bestaande muur of meerdere muren. Dat doen wij met het Thermosteensysteem. Dat systeem maakt een probleemloze en betaalbare isolatie en afwerking mogelijk. Thermosteen is een samenstelling van rondom gebakken steenstrips van uitstekende kwaliteit en pur-isolatieschuim. Het systeem is bijzonder licht van gewicht en daardoor kunnen de elementen over het algemeen met schroeven of schroefpluggen eenvoudig op de bestaande ondergrond bevestigd worden. Hierdoor hoeven we de fundering doorgaans niet aan te passen. Dat maakt het isoleren van bestaande muren, bijvoorbeeld van uw woning, eenvoudig en snel.

Schakel een expert in

Als u een bestaande muur of meerdere muren van uw woning of bedrijfspand goed wilt isoleren vanaf de buitenzijde, doet u er verstandig aan om dat door een expert als Isoklinker Nederland te laten doen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0182 204 783. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ook contact opnemen via het online contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de diensten die wij aanbieden en geven u graag antwoord op al uw vragen.