• ✓ Duurzame producten
  • ✓ Weerbestendig materiaal
  • ✓ Gespecialiseerd in renoveren & isoleren

Bent u eigenaar van een woning gebouwd voor 1920, dan kan het zijn dat uw enkelsteens muur het wooncomfort verlaagt, waardoor het hoog tijd wordt om eens te gaan isoleren! De meeste woningen gebouwd voor 1920 zijn in het bezit van buitenmuren zonder spouw. Er zijn meerdere mogelijkheden om de uw enkelsteens muur of zelfs uw halfsteens muur te isoleren. Isoklinker isoleert uw woning vanuit de buitenkant met een betrouwbaar product: de thermosteen.

Neem contact met ons op!

Uw enkelsteens of halfsteens muur isoleren aan de thermostenen

Thermostenen zijn er in verschillende maten en soorten. Binnen de Benelux wordt dit product al ruim 15 jaar toegepast. Zo wordt er gezorgd dat u een duurzaam gevelbekledingssysteem gebruikt dat stenen combineert met isolatie. Heeft u bijvoorbeeld een enkelsteens of halfsteens muur te isoleren, dan zorgt u niet alleen voor een betere dichtheid, maar tevens bent u verzekerd van een product dat een stijlvolle boost geeft aan uw woning. De stenen die gebruikt worden door Isoklinker Nederland voor deze isolatie hebben verschillende voordelen, denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Het oppervlak behoudt zijn unieke uitstraling en kleur;
  • Extreme hardheid doordat de steen gebakken wordt op rond de 1100 graden;
  • Een verscheidenheid aan diverse kleuren, maar ook oppervlaktestructuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de thermosteen? Er zijn meerdere mogelijkheden van isoleren. Zo kunt u ervoor kiezen om niet alleen uw halfsteens maar ook uw enkelsteens muur te isoleren. Wij staan u graag te woord over de verdere mogelijkheden, denk hierbij aan de kleur, diktes en speciale hoeken. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 0182-395043.  Onze ervaren en deskundige medewerkers staan u graag te woord!