• ✓ Duurzame producten
  • ✓ Weerbestendig materiaal
  • ✓ Gespecialiseerd in renoveren & isoleren

Purschuim is er ten behoeve van de aansluiting en afwerking van de steenstrips die op de gevel van uw pand bevestigt. Het is dus een essentieel onderdeel voor het isoleren van uw huis. Tevens vinden wij van Isoklinker uit Reeuwijk, vlak bij Gouda, het belangrijk u op de juiste manier te helpen. Zo luisteren we goed naar uw wensen en eisen en bekijken we samen de mogelijkheden voor het isoleren van uw woning. Dankzij onze deskundigheid en jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een eerlijk en betrouwbaar advies. Dat staat bij ons hoog in het vaandel en het zorgt ervoor dat u zeker met een tevreden gevoel terugkijkt op onze samenwerking

Neem contact met ons op!

Waarom is purschuim gebruiken achter steenstrips bij uw pand een goed idee?

Door een plaat met steenstrips te combineren met purschuim wordt uw woning extra goed geïsoleerd. Purschuim zorgt namelijk voor een goede aanhechting die ervoor zorgt dat de kou buiten uw woning blijft. De steenstrips en purschuim zorgen voor isolatie, maar tevens ook voor een nieuwe look van uw huis. Met keuze uit diverse kleuren en oppervlaktes geeft u uw huis precies de nieuwe look die u wenst.

Meer weten over ons? Neem dan contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Thermosteen? Onze medewerkers vertellen u alles, van het purschuim tot aan de steenstrips – bijvoorbeeld van Feldhaus – die gebruikt worden. Door onze jarenlange ervaring krijgt u van ons zeker deskundige hulp bij het isoleren van uw woning. Bel naar 0182 204 783 voor meer informatie.