• ✓ Duurzame producten
  • ✓ Weerbestendig materiaal
  • ✓ Gespecialiseerd in renoveren & isoleren

U wilt de buitenmuur van uw bestaande woning in Zuid-Holland isoleren vanaf de buitenkant met goede isolatie? Dan staat Isoklinker Nederland uit Reeuwijk, nabij Gouda, voor u klaar. Aan de hand van Thermosteen isoleren wij uw muur aan de buitenkant. Dit doen we op een vakkundige en duurzame manier. Het voordeel van Thermosteen is dat het logischerwijs stenen, maar ook isolatie integreert tot één product. Verder kunt u hierdoor eenvoudig uw buitenmuur isoleren – bijvoorbeeld van uw bestaande woning in Zuid-Holland – en is de isolatie duurzaam en maximaal isolerend. Tot slot geeft de stenen gevel uw pand een authentieke uitstaling. Wat wilt u nog meer?

Neem contact met ons op!

Redenen om de buitenmuur van uw pand in Zuid-Holland te isoleren vanaf de buitenkant

Dankzij Themosteen kunt u de enkelsteens of halfsteens buitenmuur van uw bestaande woning op een stijlvolle manier isoleren en bent u verzekerd van uitstekende isolatie vanaf de buitenzijde. Door ons gevelbekledingsysteem bent u zeker van een duurzame oplossing die tevens in het oog springt. Bovendien vinden we maatwerk erg belangrijk. We luisteren dan ook goed naar uw wensen en eisen en streven ernaar hier optimaal aan te voldoen. Verder zijn er verschillende opties wanneer u ervoor kiest om via de buitenzijde van de buitenmuur uw bestaande woning in Zuid-Holland te isoleren met onze isolatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Systeemdiktes
  • Verschillende kleuren steenstrips
  • Formaten en hoeken van de producten

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden met betrekking tot het isoleren van uw bestaande woning in Zuid-Holland via de buitenzijde, oftewel voor isolatie via de buitenmuur? Neem dan zeker contact met ons op. U bereikt ons via het telefoonnummer 0182-395043 of via het online contactformulier. We staan u graag te woord en vertellen over alle mogelijkheden voor het isoleren van een muur aan de buitenkant. Hopelijk spreken we u snel!