• ✓ Duurzame producten
  • ✓ Weerbestendig materiaal
  • ✓ Gespecialiseerd in renoveren & isoleren

Onze steenstrips zijn er in allerlei vormen en maten en zijn geschikt om uw muur te laten isoleren met de juiste elementen voor in de houtskeletbouw, afgekort HSB. HSB-elementen worden voornamelijk gebruikt voor seriematig wonen en utiliteitsbouw en met deze strips kan zowel bij nieuwbouw als renovatie gewerkt worden. Doordat de wanden naadloos op elkaar aansluiten, is het zeer gemakkelijk om uw oude gevel te vervangen voor een nieuwe, wanneer u uw muur wilt laten isoleren met HSB. Bij Isoklinker Nederland in Reeuwijk, in de buurt van Gouda, hanteren we een persoonlijke aanpak. Zo nemen wij de tijd om te luisteren naar uw wensen en leveren we altijd maatwerk.

Neem contact met ons op!

Steenstrips zijn gemakkelijk toe te passen bij HSB-wanden in panden

Steenstrips zijn er in diverse soorten en maten en zijn ideaal te combineren met HSB-elementen. Een van de voordelen van de steenstrips van Thermosteen is dat het gevelbekledingsysteem stenen in isolatie integreert tot een product. Zo isoleert u uw huis en zorgt u voor een nieuwe look. Aan de hand van steenstrips met HSB-elementen wordt er gezorgd dat deze toepassing zeer snel te monteren is bij uw pand.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van de verschillende steenstrips in combinatie met HSB-elementen voor nieuwbouw of renovatie? Of wilt u ook uw muur laten isoleren met HSB? We staan u graag te woord en vertellen over alle mogelijkheden voor uw woning. U bereikt ons via  0182 204 783. Hopelijk spreken we u snel en kunnen we u helpen om u muur te laten isoleren met HSB.