• ✓ Duurzame producten
  • ✓ Weerbestendig materiaal
  • ✓ Gespecialiseerd in renoveren & isoleren

Bij Isoklinker Nederland maken we prefab gevelpanelen van Thermosteen voor uw pand. Deze panelen zijn een combinatie van isolatie en steenstrips voor een perfecte isolatieschil rondom uw pand. Dit kunnen wij in diverse kleuren voor u realiseren, zodat u niet alleen bespaart op uw energiekosten, maar ook geniet van de mooie uitstraling van uw pand.

Neem contact met ons op!

Wij monteren prefab gevelpanelen bij uw pand

Gevelisolatie is beschikbaar in vele vormen. Bij Isoklinker Nederland B.V. in Reeuwijk, nabij Gouda, hebben we hier veel verstand van. Wij geloven ten volste in de kwaliteit van prefab gevelpanelen met geïntegreerde isolatie die wij met veel trots monteren bij panden. Ons vaste-platen-systeem wordt zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten toegepast. Het grote voordeel van prefab gevelpanelen is dat uw muren kant-en-klaar worden geleverd en deze snel, eenvoudig en schoon gemonteerd worden. Dit geeft u minder kopzorgen, snellere resultaten en muren en isolatie van topkwaliteit.

Ontdek alle mogelijkheden bij ons bedrijf

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand wat betreft prefab gevelpanelen? Heeft u hier vragen over of wilt u meer weten over onze panelen met steenstrips? Schroom dan niet om ons te bellen via 0182-395043. Ons enthousiaste team helpt u zo spoedig mogelijk verder.

Thermosteen is vanwege de zomervakantie gesloten vanaf vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 16 augustus. Vanaf maandag 19 augustus zijn wij u graag weer van dienst. Tot 19 augustus zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet beantwoord.