• ✓ Duurzame producten
  • ✓ Weerbestendig materiaal
  • ✓ Gespecialiseerd in renoveren & isoleren

Wilt u steenstrips laten monteren op de buitengevel van uw pand? Bij Isoklinker Nederland uit Reeuwijk, nabij Gouda, creëren we schone, probleemloze en betaalbare isolatie- en steenstrips voor gevelrenovatie, nieuwbouw en houtskeletbouw. Thermosteen is een combinatie van purschuim en gebakken steenstrips die we gemakkelijk met schroeven of schroefpluggen op de ondergrond bevestigen.

Neem contact met ons op!

Duurzame steenstrips voor perfecte bescherming van uw buitengevel

Wij maken geprefabriceerde gevelpanelen met steenstrips voor de buitengevel van uw pand en de rest van Nederland. Onze isolatiematerialen en steenstrips voor uw gevelrenovatie zorgen voor een duurzame bescherming tegen vocht, regen en condens. Er ontstaan namelijk veel problemen in de bouw door indringend water en vocht. Ons bedrijf gaat dit tegen door u een fraai gevelisolatiesysteem aan te bieden dat wij in onze productiehal prefabriceren. Het is ook mogelijk om dit op de bouwlocatie te monteren, dan dienen we echter extra rekening te houden met de weersomstandigheden. De keuze is geheel aan u. U kiest ook zelf welke kleur steenstrips u wilt voor uw gevelrenovatie voor een uitstraling die precies bij uw pand past en aan uw wensen voldoet.

Maak een afspraak met onze experts

Wanneer u interesse heeft in gevelrenovatie met onze steenstrips, wilt u natuurlijk eerst bespreken wat mogelijk is voor uw buitengevel. Wij adviseren en informeren u graag! Neem contact met ons op via 0182-395043 en maak een afspraak of stel uw vragen direct aan een van onze vakkundige medewerkers over steenstrips voor gevelrenovatie. Dat is tevens mogelijk via ons contactformulier. We bekijken dan samen wat voor uw renovatie- of nieuwbouwwoning de beste keuze is.