• ✓ Duurzame producten
  • ✓ Weerbestendig materiaal
  • ✓ Gespecialiseerd in renoveren & isoleren

Wilt u de hulp inschakelen van een bedrijf dat u van gevelisolatie met mooie steenstrips voorziet? Dan zit u hiervoor bij ons goed! Wij bij Isoklinker Nederland B.V. combineren isolatieplaten met steenstrips voor een perfecte isolatieschil rondom uw pand. Wij isoleren en metselen alles in één keer voor een optimale productie- en bouwsnelheid. De montage gebeurt snel, eenvoudig en schoon en is op bijna iedere ondergrond mogelijk. Daarbij heeft u ruime keuze uit diverse kleuren voor een traditioneel, authentiek, modern of natuurlijk uiterlijk.

Neem contact met ons op!

Kwalitatieve gevelisolatie met fraaie steenstrips

U heeft bij gevelisolatie de keuze uit prefab muren in de vorm van vaste isolatieplaten met steenstrips en het Fugenleitsysteem. Bij het Fugenleitsysteem werken we met losse isolatieplaten, losse stenen en een krachtige steenlijm. Het vaste-platen-systeem bestaat uit een geheel met PUR-isolatieschuim en dunne keramische stenen van zeventien millimeter dik. Tijdens het productieproces worden de steenstrips onderdeel van de isolatieplaten, waardoor er niet met lijm wordt gewerkt. Onze verschillende typen gevelisolatie met steenstrips zijn van hoogwaardige kwaliteit en wij kunnen deze snel produceren en monteren.

Profiteer van de vele voordelen

Bij Isoklinker Nederland uit Reeuwijk, nabij Gouda, profiteert u van tien jaar productgarantie, waardestijging van uw huis, een gezond leefklimaat en nog veel meer. Gevelisolatie middels onze isolatieplaten met steenstrips zorgt daarbij ook voor een mooie uitstraling. Heeft u vragen over buitgevelisolatie of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 0182-395043. Wij helpen u graag verder.