• ✓ Duurzame producten
  • ✓ Weerbestendig materiaal
  • ✓ Gespecialiseerd in renoveren & isoleren

Kijkt u eens naar de mogelijkheden van Isoklinker Nederland uit Reeuwijk, vlak bij Gouda in Zuid-Holland, voor buitengevelisolatie. Wij werken samen met de Duitse producent Isoklinker GmbH en zo realiseren we diverse opdrachten voor de Nederlandse markt. We zijn expert in het isoleren van elk type gevel vanaf de buitenkant, oftewel de buitenzijde. Uiteraard vertellen we u ook graag vooraf wat de verwachte kosten van uw buitengevelisolatie zijn. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Neem contact met ons op!

De voordelen van onze buitengevelisolatie voor panden in Zuid-Holland

Thermosteen is een duurzaam gevelbekledingssysteem waarbij de stenen en isolatie geïntegreerd worden in één product. Door voor buitengevelisolatie te kiezen, knapt niet alleen het pand in Zuid-Holland op, maar gaan ook de stookkosten aanzienlijk omlaag, wat de kosten van uw buitengevelisolatie relatief laag maakt. Andere voordelen van het isoleren van uw gevel vanaf de buitenkant of buitenzijde zijn:

  • Thermosteen bestaat uit keramische stenen van 17 mm die rondom gebakken zijn;
  • De stenen vormen dankzij purisolatieschuim één geheel;
  • Tijdens het productieproces komen alle stenen samen op een totale plaat en hoeft er dus niet gelijmd te worden;
  • Omdat het Thermosteensysteem uit prefabelementen bestaat, kan het snel en eenvoudig het hele jaar door gemonteerd worden;
  • U bent niet tijdsgebonden dus u kunt direct aanzienlijk besparen dankzij onze isolatie.

Een duurzame keuze

Thermosteen isoleert niet alleen goed, het biedt ook nog diverse andere voordelen. Zo maken schadelijke invloeden vanuit het milieu geen kans. De oppervlakte behoudt zijn unieke kleur en uitstraling jarenlang. Door de buitenkant of buitenzijde van uw gevel aan het pand in Zuid-Holland door ons te laten isoleren, maakt u dus een duurzame keuze en zijn de kosten van de buitengevelisolatie het resultaat zeker waard.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Wilt u meer weten over onze isolatie voor uw buitengevel? Wat voor vragen u ook heeft over het isoleren van uw gevel aan de buitenkant of buitenzijde; wij beantwoorden ze graag. Bel hiervoor naar 0182-395043 of vul online ons contactformulier in. Dan ontvangt u zo snel mogelijk een reactie van ons, bijvoorbeeld over de te verwachten kosten voor buitengevelisolatie van uw pand in Zuid-Holland.