• ✓ Duurzame producten
  • ✓ Weerbestendig materiaal
  • ✓ Gespecialiseerd in renoveren & isoleren

Thermosteen, dat isolatie en steenstrips combineert, komt u kopen bij Isoklinker Nederland uit Reeuwijk, nabij Gouda in Zuid-Holland. In Nederland zijn wij een van de weinige leveranciers van steenstrips en de exclusieve importeur van Thermosteen. Dit is een systeem dat bestaat uit isolerend materiaal en steenstrips in één. Daardoor beschikt u direct over een duurzame isolatie die er ook nog eens mooi uitziet. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit architecten, woningbouwverenigingen, pensioenfondsen en andere onroerendgoedbezitters. U kunt ons altijd contacteren om de mogelijkheden voor het kopen van isolatie of de kosten van steenstrips te bespreken. We staan voor u klaar.

Neem contact met ons op!

De voordelen van isolatie met steenstrips bij ons in Zuid-Holland kopen

Samen met de Duitse producent Isoklinker GmbH hebben wij het Thermosteensysteem in 1999 geïntroduceerd in Nederland. Inmiddels passen we als leveranciers dit gevelisolatiesysteem met steenstrips al 15 jaar met succes toe in de nieuwbouw, renovatie en houtskeletbouw in Zuid-Holland en ver daarbuiten. Het systeem voor de isolatie met steenstrips dat u bij ons tegen aantrekkelijk kosten kunt kopen, levert onder andere de volgende voordelen op voor uw pand in Zuid-Holland:

  • De kwalitatief hoogwaardige steenstrips van keramische stenen geven uw gevel een traditionele en authentieke uitstraling;
  • Het systeem kan het hele jaar door eenvoudig en snel gemonteerd worden doordat het uit prefabelementen bestaat;
  • Polyurethaan hardschuim zorgt voor duurzame isolatie van een uitstekende kwaliteit. Daardoor kunt u aanzienlijk besparen op stookkosten.

De kosten van onze steenstrips

We zijn een van de weinige leveranciers die kwalitatieve steenstrips aanbieden in de Benelux en dat ook nog eens tegen aantrekkelijke kosten. Voorafgaand aan uw project ontvangt u van ons een duidelijke offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Neem contact op bij vragen of interesse

Als u isolatie wilt kopen met steenstrips, bent u bij onze leveranciers helemaal op de goede plek. Neem contact met ons op via 0182-395043 voor meer informatie over onze producten, of om vragen te stellen. Om een idee te krijgen van wat wij precies doen, kunt u onze referenties bekijken.